salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

 
Tratamente faciale
 
Masca faciala aur
Masca cu caviar
Masca faciala cu mimoza
Masca cu hidratanta cu proteina de matase
Masca faciala cu hidroviton
Masca antiageing cu lecitina
Masca faciala antiacnee 2
Masca faciala oxigenanta
Masca faciala purifianta
Masca faciala papaya
Masca faciala duo system
Masca faciala antirid eye
Massca revit- eye
Masca intensiva alge si spirulina
Masca antiacnee
Masca cu colagen
Masca a repair eyes
Masca iluminatoare pentru ochi
Masca anticuperoza
Masca cu lecitina
Masca cu miere


Se stie ca, odata cu trecerea timpului, pielea isi schimba aspectul, isi pierde supletea  si elasticitatea si se rideaza treptat. In aceasta situatie, majoritatea doamnelor testeaza efectele-minune ale produselor cosmetice si se folosesc de magia machiajului., dar vor dori sa  devanseze efectiv acest proces de imbatranire. Solutii exista, trebuie doar sa intelegem ce se intampla si sa actionam. 
Colagenul din piele incepe sa-si piarda din consistenta, cauzand schimbarea balantei hormonale, factori ce duc la imbatranirea pielii si la aparitia ridurilor. La aceste schimbari, o alimentatie dezechilibrata si o ingrijire defectuoasa aduc prejudicii majore pielii.

Tratamentul facial are in vedere toate aceste schimbari pe care le-ati suferit si vine in intampinarea dvs cu solutii eficiente de tratare rapida.

Tratamentul facial va cuprinde micromasaj facial cu un ser complex renovator ce va exfolia minutios dar delicat fata, accelerand regenerarea celulara. Compozitia complexa a serului ce contine extract de celule proaspete, bogat in ADN, va accelera reinnoirea celulara. Aplicarea fiolei de tratament cu continut ridicat de lipozomi va avea ca efect marirea aportului de oxigen, sporind troficitatea tesuturilor.

Urmatoarea etapa din tratament facial este masajul endodermic cu Starvac, ce va stimula si va accelera circulatia sanguina la nivel facial, drenand  limfa de la nivel local. Aceasta etapa este foarte importanta, deoarece va pregati absorbtia in profunzime a cremei renovatoare, pentru fata, si a tratamentului supertonic pentru conturul ochilor. Tratamentul contine acid hialuronic ce va intari pelicula hidro-lipidica din jurul ochilor. Eficienta acestei faze se va maximiza datorita actiunii dinamice si biochimice a undelor sonice, precum si prin stimulare termica in finalul tratamentului. Tratamentul facial de intinerire va conferi intr-o singura sedinta de 80 de minute luminozitate, stralucire si elasticitate, chipul dvs recapatandu-si vitalitatea si dinamismul.

Tratamentul facial de intinerire este destinat persoanelor cu varsta de peste 35 de ani.

Contraindicatiile tratamentului facial de intinerire sunt reprezentate de alergii la produse cosmetice si probleme dermatologice.

Pentru eficienta rezultatelor, tratamentul este recomandat in prima faza de 2 ori in saptamana, pe o perioada de 5 saptamani, continuandu-se apoi cu o sedinta in saptamana, in special in perioadele de schimbare de sezon.centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala