salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala
promotii salon remodelare corporala

remodelare corporala sector 4

 
Masaje
 
Masaj cu roci vulcanice
Masaj anticelulitic
Masaj de relaxare
Masaj terapeutic
Masaj role jad
Masaj de intretinere
Masaj segmentar
Masaj cu miere
Reflexoterapie


Masajul cu miere   Masajul cu miere este un masaj puternic detoxifiant, tonifiant si puternic revigorant pentru intreg organismul. Actiunea lui se manifesta asupra intregului organism desi este cu precadere aplicat zonei spatelui bratelor si umerilor. Acest masaj presupune aplicarea miraculosului produs natural pe piele si prin actiunea controlata a miscarilor de masaj, specifica acestui tip de masaj activeaza anumiti centri nervosi corespondenti organelor vitale; rolul acestui masaj este de stimulare a organismului, deblocarea sistemului limfatic, cresterea afluxului de sange la nivelul segmentului lucrat, aducandu-se in acest fel o mare cantitate de substante nutritive la nivelulul coloanei vertebrale ce va crea ulterior o senzatie exceptionala de confort si mobilitate.
   Efectul masajului cu miere la nivel osteoarticular cat si la nivel muscular il recomanda ca un bun remediu in puseele inflamatorii generate de reumatism si boli degenerative , la meteosensibili dar mai ales este recomandat ca metoda profilactica(de prevenire) dar si de tratare( in faza de inceput) a starilor ce preced racelile, masajul cu miere stimuland foarte mult eliminarea masiva a toxinelor din organism ( de altfel, in timpul masajului se poate observa crearea la suprafata pielii a unei pelicule gri-albicioase, care apare in special cand organismul stocase foarte multe toxine).
   Masajul cu miere stimuleaza cresterea imunitatii si creaza o stare relaxanta si de buna dispozitie, fiind un masaj generator de sanatate.Sa mai amintim ca masajul cu miere este efectuat cu miere naturala produs dat de natura ce contine vitamine,minerale, enzime, , antioxidanti si proteine, adica mixul minune de care corpul se va bucura ori de cate ori ii va fi servit atat intern cat si extern.
   Efectul mierii la nivel local este de eliminare rapida a impuritatilor cat si al toxinelor, hranirea capilarelor inlaturarea radicalilor liberi si incetinirea procesului de imbatranire al pielii. Sa nu uitam ca si vestita Cleopatra folosea beneficiile miraculoasei mieri pentru a-si pastra frumusetea pielii dar si sanatatea.
   Masajul cu miere nu este un masaj dureros ci deosebit de placut cu miscari blande dar stimulative pentru refacerea intregului organism. Pielea va capata stralucire si o culoarea foarte frumoasa(initial va aparea o inrosire, ce va disparea ulterior) si deosebit de catifelata, iar mierea va hrani testurile profunde care vor primi un aflux de sange suplimentar atunci cand manevrele vor energiza zona spatelui.. In afara contraindicatiilor obisnuite pentru terapia prin masaj, masajul cu miere nu este posibil la persoanele alergice la acest produs si nu poate fi efectuat pe zone ce prezinta pilozitate din cauza disconfortului creat.
   Masajul cu miere este recomandat de 2 ori in saptamana in sezonul rece ,cu precadere si saptamanal in celelalte sezoane. Poate fi efectuat si copiilor stimuland cresterea acestora , stimularea imuunitatii cat si indepartarea durerilor de la nivelul spatelui(pozitii vicioase, scolioze, cifoze).


centru remodelare corporala bucurestisalon remodelare corporala sector 4 bucuresti
salon remodelare corporala salon remodelare corporala sector 4 foto remodelare corporala servicii remodelare corporala articole salon remodelare corporala promotii remodelare corporala tarife salon remodelare corporala contact salon remodelare corporala